green

News

Pratite naša obaveštenja i novosti

Objavljeno u Vesti

Izgradnja faze I naselja Solarna dolina polako se bliži kraju. Uskoro se očekuje useljenje prvih stanara u 10 novoizgrađenih kuća, dok je završetak upravno-poslovnog objekta planiran do 1. septembra tekuće godine.

Upravno-poslovni objekat

Upravno-poslovni objekat u naselju Solarna dolina

Brendovi koji nas prate

Na spratnom delu objekata postavljena je fasada sa termoizolacijom debljine 16 cm, a za oblaganje prizmelja korišćene su listele nemačkog proizvođača Röben. Listele su postavljene preko termo-izolacionog sloja debljine 15 cm, obezbeđujući pri tome mehaničku otpornost i trajnost fasade za dugi niz godina, kao i komfor korisnika izražen kroz B klasu energetske efikasnosti (EE). Za zadovoljenje neophodnih parametara EE, spoljna ulazna vrata izrađena su od aluminijuma sa 4 cm debelom presovanom termoizolacionom ispunom, dok je stolarija izvedena sa šestokomornim okvirima, nemačkog proizvođača Schüco i troslojnim niskoemisionim staklima.

U unutrašnjosti objekata dominiraju prirodni elementi. Kako bi se efekat podnog grejanja najefikasnije prenosio u unutrašnji prostor, svi podovi su obloženi keramikom. Podna keramika u hodnicima, sobama, dnevnom boravku i trpezariji, izabrana je od italijanskog proizvođača Marazzi, sa motivom drveta, pružajući osećaj vizuelne topline. Keramika u kuhinji, kupatilu i WC-u, kao i spoljna keramika na terasama i prilazima objektu je takođe od italijanskih proizvođača (Caesar i Keope). Ugradni vodokotlići i nosači sanitarija su obezbeđeni od strane nemačkog proizvođača Grohe. Sanitarije su konzolnog tipa, nemačkog proizvođača Villeroy & Boch, a kupatila su, pored WC šolja sa ugrađenim samospuštajućim daskama, opremljena i bideima, za maksimalan komfor korisnika.

Za kvalitetnu unutrašnju stolariju i prozorske klupice pobrinula se firma Renie, sa skoro 30 godina iskustva u proizvodnji proizvoda od drveta i 20 godina iskustva u proizvodnji unutrašnje i spoljašnje građevinske stolarije. Magnetne brave na svim ugrađenim vratima, korisnicima pružaju maksimalan komfor prilikom otvaranja i zatvaranja vrata. Za električne prekidače izabran je modularni program firme Aling Conel, modernog i svedenog dizajna. Klimatizacija u toku toplih letnjih dana obezbeđuje se fan-coil uređajima poznatog svetskog brenda Daikin, koji će u tropskim danima, kojih je i na našim prostorima sve više, obezbediti da se korisnici osećaju udobno i prijatno.

Pored prirodnih materijala kojima su obloženi unutrašnji i spoljašnji prostori, poseban osećaj pruža jedinstveni pogled na prirodno okruženje i zelenilo iz svake prostorije u kući. U nastavku pogledajte galeriju fotografija, a za sve dodatne informacije – kontaktirajte nas!

Brend logo

share