green

News

Pratite naša obaveštenja i novosti

Objavljeno u Vesti

Ako rešavate svoje stambeno pitanje i u potrazi ste za novim, pametnim, kvalitetnim i savremenim domom – na pravom ste mestu!

U poseti novoizgrađenim objektima u okviru faze I izgradnje naselja Solarna dolina, ugostili smo članove udruženja „Novosadska gradilišta“, poznatijeg pod nazivom NSBuild. Forum udruženja okuplja preko 800 registrovanih članova, sa osnovnim ciljem razmene informacija vezanih za stambenu novogradnju, praćenja situacije na aktivnim gradilištima, kao i gradskih infrastrukturnih i investicionih vesti. Kao projekat, po mnogo čemu jedinstven na teritoriji Novog Sada, pa i Srbije, Solarna dolina je zaslužila posebnu temu, a veliko interesovanje javnosti ogleda se i u broju poseta temi, koji je do ovog trenutka premašio milion pregleda.

Okupljene posetioce dočekali su, ispred investitora, inženjeri razvojnog tima projekta i kroz dvosatni obilazak gradilišta i stambenih jedinica, predstavljena je ideja i trenutni nivo realizacije projekta. Održana je prezentacija dosadašnjih izvedenih radova, kao i budući planovi na realizaciji faze II izgradnje naselja. Kompletnu reportažu posetioca foruma možete pogledati u okviru teme Projekti u izgradnji: Solarna dolina.

otvoreni dani na pravom ste mestu

Zahvaljujemo se dragim posetiocima i pozivamo sve zainteresovane da zakažu sastanak sa nama i lično se upoznaju sa projektom.

Naredni Otvoreni dani održaće se 23.06.2018. godine (subota) u 11 časova, a zainteresovani posetioci mogu se registrovati preko naše kontakt forme ili direktno slanjem poruke na mail adresu office@solarnadolina.rs.

share